De Podcast Psycholoog Club

Over ons

Ergens in de loop van 2018 ontstond bij Marissa het idee om een podcast te beginnen. Als therapeut, maar ook als docente aan de Universiteit van Amsterdam merkte ze hoe zeer mensen geholpen waren met de psychologische inzichten die zij met hen deelde. Dat was fijn, maar gaf ook een lichte frustratie. Want waarom was deze kennis niet bij een breder publiek bekend?

Een podcast, waar in die tijd nog maar weinig mensen van hadden gehoord, leek een perfect middel om haar kennis met een breder publiek te delen. Zo vroeg ze haar goede vriendin Leonie om haar te helpen dit concept verder uit te denken en lanceerden ze samen in het voorjaar van 2019 De Podcast Psycholoog met drie afleveringen. In de jaren die volgden, groeide De Podcast Psycholoog uit tot de grootste podcast over psychologie van Nederland. Inmiddels zijn de afleveringen van De Podcast Psycholoog meer dan 7 miljoen keer beluisterd.

Nu, een aantal jaar later, breiden we onze missie uit met De Podcast Psycholoog Club. Een online plek waar je nog meer kunt leren over psychologie. Maar ook een plek waar je met ons in contact kunt komen, vragen kunt stellen en je ideeën kunt delen. De Club is nog lang niet uitontwikkeld en we kunnen niet wachten om dit samen met jullie te gaan doen!

Fangage1.jpg

Vragen, feedback of ideeën? Mail dan naar: info@depodcastpsycholoogclub.nl